Terveellinen smoothie kakku

Terveellinen smoothie kakku

Pohja
175g    Digestive keksejä
100g    Mangososetta

Täyte
2          Banaania
300g    Mustikkaa
400g    Maustamatonta jogurttia
7          Liivatelehteä
1½rkl  Vettä

Ohje:
  • Murskaa keksit ja sekoita mangosose joukkoon
  • Laita pyöreän kakkuvuoan pohjalle leivinpaperi, jotta kakku irtoaa valmiina paremmin.
  • Levitä pohjamassa vuoan pohjalle
  • Laita vuoka jääkaappiin odottamaan
  • Sekoita banaani, mustikka ja maustamaton jogurtti keskenään
  • Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen (n.10min)
  • Kuumenna vesi kiehuvaksi ja sekoita siihen pehmentyneet liivatteet, kaada sulaneet liivatteet täytteen joukkoon kokoajan sekoittaen
  • Kaada täyte vuokaan
  • Anna jähmettyä jääkaapissa noin 5h
Kakun voit tehdä myös annoskippoihin tai lasiseen kulhoon ilman pohjaa, näin kakussa on vähemmän rasvaa ja sokeria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti