Pohja
175g Digestive keksejä
100g Mangososetta
Täyte
2 Banaania
300g Mustikkaa
400g Maustamatonta jogurttia
7 Liivatelehteä
1½rkl Vettä
Ohje:
- Murskaa keksit ja sekoita mangosose joukkoon
- Laita pyöreän kakkuvuoan pohjalle leivinpaperi, jotta kakku irtoaa valmiina paremmin.
- Levitä pohjamassa vuoan pohjalle
- Laita vuoka jääkaappiin odottamaan
- Sekoita banaani, mustikka ja maustamaton jogurtti keskenään
- Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen (n.10min)
- Kuumenna vesi kiehuvaksi ja sekoita siihen pehmentyneet liivatteet, kaada sulaneet liivatteet täytteen joukkoon kokoajan sekoittaen
- Kaada täyte vuokaan
- Anna jähmettyä jääkaapissa noin 5h
Kakun voit tehdä myös annoskippoihin tai lasiseen kulhoon ilman pohjaa, näin kakussa on vähemmän rasvaa ja sokeria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti